Tandemhyppy

Tandemhyppy2021-06-10T21:46:36+03:00

TANDEMHYPPY

Tandemhyppy tarjoaa nopean ja turvallisen tavan tutustua laskuvarjohyppäämiseen ja jo ensimmäisellä hypyllä pääset nauttimaan vapaasta pudotuksesta. Tandemhyppy hypätään kokeneen tandemhyppymestarin kanssa samoihin valjaisiin kiinnitettynä 3000-4000 m korkeudesta ja varjo avataan 1800m korkeudessa. Vapaa pudotus kestää n. 35 sekuntia ja varjonvarassa ihaillaan maisemia n. 5 minuuttia. Hyppymestari vastaa turvallisuudesta koko hypyn ajan. Koulutus kestää alle puoli tuntia ja siinä käydään läpi hyppytapahtuma ja harjoitellaan hyppyä maassa. Tandemhyppy tarjoaa unohtumattoman kokemuksen ja nopean tavan tutustua hyppäämiseen sekä vapaapudotuksen tunteeseen. Tandemkurssilahjakortit ovat myös suosittuja lahjoja.

Laskuvarjohyppäämiseen riittää normaali terveys ja vähintään 15-vuoden ikä. Alle 18-vuotiaat tarvitsevat huoltajan (vapaamuotoisen) kirjallisen suostumuksen. Kurssilaiset antavat terveydentilavakuutuksen omasta terveydentilastaan. Kyselylomakkeen vastausten perusteella voidaan tarvittaessa vaatia lääkärintodistus ja lisäksi kaikki yli 60-vuotiaat tarvitsevat lääkärintodistuksen. Tutkivalle lääkärille tarkoitettuihin ohjeisiin voit tutustua tästä (sivut 26-28).

Tandemkurssin hinta sisältää koulutuksen, tandemhypyn videokuvauksen (toinen hyppääjä hyppää videokameran kanssa tandemparin mukana ja kuvaa koko huvin videolle tai tandemhyppymestarilla on mukanaan käsikamera), kerhon jäsenyyden sekä vakuutuksen hypylle.

Tutustu myös Suomen Ilmailuliiton tandemoppilaan ohjeeseen.

Mitä hyppääjältä vaaditaan?

  • Alaikäraja 15 vuotta. Alle 18 vuotiailta vaaditaan holhoojien kirjallinen suostumus. Yläikärajaa ei ole.
  • Terveydentila normaali (vastaa ajokorttiin vaadittavaa)
  • Silmälasit eivät ole este
  • Painoraja max 100 kg

Tandemvarauksen voit tehdä soittamalla iltaisin numeroon 044 5628161. Voit myös lähettää tekstiviestillä toiveen tandemhypyn ajankohdasta ja otamme sinuun yhteyttä. Tandemhyppäämisestä voit kysyä myös sähköpostilla tandem@klu.fi

Tandemhyppykurssi maksaa 395 €

(hinta ilman ilmakuvausta 345 €)