Tandemhyppy

Tandemhyppy2022-01-10T21:05:08+02:00

TANDEMHYPPY

Osta tandemlahjakortti tästä!
Osta tai varaa aika tandemhypylle tästä!

Tandemhyppy tarjoaa nopean ja turvallisen tavan tutustua laskuvarjohyppäämiseen ja jo ensimmäisellä hypyllä pääset nauttimaan vapaasta pudotuksesta. Tandemhyppy hypätään kokeneen tandemhyppymestarin kanssa samoihin valjaisiin kiinnitettynä 3000-4000 m korkeudesta ja varjo avataan 1500m korkeudessa. Vapaapudotus kestää n. 45 sekuntia ja varjonvarassa ihaillaan maisemia n. 5 minuuttia. Hyppymestari vastaa turvallisuudesta koko hypyn ajan. Koulutus kestää noin tunnin ja siinä käydään läpi hyppytapahtuma sekä harjoitellaan hyppyä maassa. Tandemhyppy tarjoaa unohtumattoman kokemuksen ja nopean tavan tutustua hyppäämiseen sekä vapaapudotuksen tunteeseen. Tandemkurssilahjakortit ovat myös suosittuja lahjoja.

Laskuvarjohyppäämiseen riittää normaali terveys ja vähintään 15-vuoden ikä. Alle 18-vuotiaat tarvitsevat huoltajan (vapaamuotoisen) kirjallisen suostumuksen. Kurssilaiset antavat terveydentilavakuutuksen omasta terveydentilastaan. Kyselylomakkeen vastausten perusteella voidaan tarvittaessa vaatia lääkärintodistus ja lisäksi kaikki yli 65-vuotiaat tarvitsevat lääkärintodistuksen. Tutkivalle lääkärille tarkoitettuihin ohjeisiin voit tutustua tästä (sivut 26-28).

Tandemkurssin hinta sisältää koulutuksen, tandemhypyn videokuvauksen (toinen hyppääjä hyppää videokameran kanssa tandemparin mukana ja kuvaa koko huvin videolle tai tandemhyppymestarilla on mukanaan käsikamera), kerhon jäsenyyden sekä vakuutuksen hypylle.

Tutustu myös Suomen Ilmailuliiton tandemoppilaan ohjeeseen.

Tandemhyppykurssi maksaa 395 €

(hinta ilman ilmakuvausta 345 €)

Mitä hyppääjältä vaaditaan?

  • Alaikäraja 15 vuotta. Alle 18 vuotiailta vaaditaan holhoojien kirjallinen suostumus. Yläikärajaa ei ole.
  • Terveydentila normaali (vastaa ajokorttiin vaadittavaa)
  • Silmälasit eivät ole este
  • Painoraja max 100 kg

Saitko lahjakortin?

Toimi näin:

  1. Varaa sinulle sopiva tandemhyppyaika kalenterista
  2. Kirjoita omat tietosi kohtiin ”Varaajan tiedot” ja ”Kurssille tulijan tiedot”
  3. Syötä lahjakortin numero kohtaan ”Varaan tandemhyppykurssin lahjakortilla tai kampanjakoodilla” ja varaa aika
  4. Nauti hypystä!
KALENTERI

Ongelmia?

Voit laittaa tandemhyppymestareillemme sähköpostia osoitteeseen tandem@klu.fi tai voit soittaa iltaisin hyppykaudella numeroon 044 5628161 (tandemvastaava).

 

→ Ehdot ja vaatimukset tandemhyppäämiselle löydät täältä. ←