200 km/h va­paa­pu­do­tus­ta!

Tandemhyppykurssi on oikotie las­ku­var­jo­hyp­pää­mi­sen parhaimpaan elementtiin – vapaaseen pudotukseen. Kun hypyn jälkeen ilmailukärpänen kuitenkin puraisee, niin voit jatkaa harrastusta alkeiskurssin kautta kohti itsenäisen laskuvarjohyppääjän haasteita.

Tandemhyppykurssi aloitetaan puolen tunnin mittaisella koulutuksella, jossa käydään läpi mm. hyppyvarusteet, toiminta lentokoneessa, uloshyppy, ilma-asento, avaus, toiminta varjon varassa sekä laskeutuminen.

Tandemhyppy suoritetaan 3500-4000 metrin korkeudesta yhdessä kokeneen tandemhyppymestarin kanssa. Vapaapudotus kestää noin 45 sekuntia, jonka jälkeen varjo avataan 1600 metrin korkeudessa. Varjon varassa lennellään reilu 5 minuuttia, jolloin pääset halutessasi ohjaamaan varjoa yhdessä hyppymestarin kanssa ja laskeudut lopuksi pehmeästi maahan. Hypyllä on mukana videokuvaaja, joka tallentaa hypyn myös muiden katseltavaksi.

 

Lue lisää ja varaa aika tai osta lahjakortti

Kiin­nos­tai­si­ko hypätä
las­ku­var­jol­la?

Kuopiossa Rissalan lentokentällä järjestämme las­ku­var­jo­hyp­py­kurs­se­ja.
Kurssi alkaa torstai iltana ja kestää läpi viikonlopun, jonka aikana käydään läpi alkeiskurssin teoriaa ja käytännön harjoittelua. Sunnuntaina hypätään ensimmäiset hypyt!

Ilmoittaudu kurssille tästäKerho

Kuopion las­ku­var­jour­hei­li­jat Ry:llä on pitkät perinteet. Kerho on perustettu vuonna 1986 ja toiminta on ollut aktiivista siitä lähtien.

Kuopion las­ku­var­jour­hei­li­jat toimii Rissalan lentokentällä, jossa meillä on omat toimitilat ja kerholla on oma Cessna-182 lentokone. Kerhon tiloissa on yhdistetty koulutus ja "hengailutila", kaluston säilytys- ja korjaustilat, laskuvarjojen pakkaustilat että kanttiini.

Kuopiossa hypätään vuosittain noin 2000 laskuvarjohyppyä.Cessna 182

Kerhon oma OH-CTQ kuljettaa meidät aina 4 kilometriin asti noin 20 minuutissa.

Kyytiin mahtuu painosta riippuen jopa 5 hyppääjää ja lentäjä!